En dålig människa

05 sep 2008

Jag är en dålig människa. Det enda jag gjort i tid på sistone är att betala mina räkningar, allt annat har sopats under mattan. Inte har jag hunnit skriva någonting heller. Inga bloggerier, inga låtar, ingenting. Akta er för arbete kära barn, man tror att man kan kontrollera det – så helt plötsligt sitter man fast i skiten.

Väggen har närmat sig, men nu tänker jag stämpla ut och vara ledig en liten kortis. Sonen sköter hemmanet och jag ska hänga i Lissabon några dagar. Sen jävlar blire verkstad igen.

Inte har jag hunnit kolla här särskilt mycket heller. Jag har en del skivbeställningar liggande. Dom kommer att levereras i dagarna, don’t worry.

Än finns det ett litet gäng EP-skivor kvar att lägga vantarna på. Kasta på mig ett meddelande med din adress så dräller den in i brevlådan.

I övrigt måste ni skaffa Stina Berges platta också – sådeså!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.