Små vardagsgåtor

18 apr 2007

Har man bara ögonen lite halvöppna så kan det när som helst hoppa på en saker man kan sitta i timtal och undra över. Kolla in den här LÄNKEN, och fundera ett litet slag. Ni behöver inte läsa artikeln, för den handlar om Göteborg ;-) och förtäljer ingenting om min lilla gåta. Kolla i stället på texten ovanför huvudet på gubben.

Vad i helvete är Bingo-Punk för något?
Hur går det till?
Är det en ren göteborgsföreteelse eller är det spritt överallt i landet utom i Fjollträsk?
Hur många utövare finns det?
Spelar man i lag eller individuellt?
Skvätter det när dom gör det?
Etc, etc….listan på frågor kan göras hur lång som helst.
Det finns ju viss risk att den porträtterade båtägaren just sadlat om efter att ha hållit på med bingo-punk-projektet utan att det fick något större fäste ens i Göteborg. Vad vet jag? Eller också är det tvärtom – så att han ska expandera till någon monsterfärja från Stena Line och köra bingo-punk-kryssningar till Danmark och driva någon mindre affärsrörelse från den gamla, gravt underdimensionerade, bingo-punk-båten? Det vet jag inte heller. Jag känner mig minst sagt helt vilsen och undrande vad det gäller min inställning till bingo-punken.

Frågan är ifall jag kommer kunna sova i natt eller om jag kommer att kasta mig fram och tillbaks av sömnlöshet och grubbla över hur det kommer sig att just jag har missat det här med bingo-punk? Time will tell.

Förresten, eftersom jag får en del meddelanden från folk som verkar tycka om det jag skriver lägger jag även ut några länkar till gamla recensioner jag rafsat ihop genom åren. I dom har ni chansen att upptäcka lite musik och böcker som annars skulle passerat era näsor utan att ni ens visste att dom fanns – precis som bingo-punk-båten höll på att svischa obemärkt förbi i min tillvaro:

Artikel 1
Artikel 2
Artikel 3
Artikel 4
Artikel 5

Ett peacetecken här & en panterhälsning där!
Johansson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.